Home > arloji, omega > [FOR SALE]Omega Seamaster 300m, Automatic (James Bond), Made In Swiss | jual arloji

[FOR SALE]Omega Seamaster 300m, Automatic (James Bond), Made In Swiss | jual arloji

Omega Seamaster 300m automatic (James Bond), Ref : 2541.80, 41mm, kondisi sangat baik, rantai panjang, dijual hanya dengan Box tanpa Paper, Rp 12,500,000.- (Net), Cal 08989113442

Categories: arloji, omega Tags:
  1. omegafan
    June 25, 2010 at 6:09 pm

    bos, mau mastiin aja kalo 2541.80 tuh quartz, bukan automatic.

  2. June 26, 2010 at 1:10 am

    @omegafan
    thanks mas atas infonya🙂

  3. omegafan
    July 7, 2010 at 6:15 pm

    Tapi lu punya automatic kok kalo dari dialnya, jadi ini nomor tipenya 2531.80 bukan 2541.80. Thx

  4. July 12, 2010 at 3:38 pm

    sekali lagi terima kasih mas atas infonya, tapi ini jualan punya orang mas, jadi saya gak berani ganti, mungkin sebagai informasi buat pembaca bisa dilihat aja di komen komen ini ^^

    kalo mas tertarik mungkin bisa langsung ditawar ke kontak yang tertera di atas
    thanks ^^

  5. March 5, 2012 at 9:38 am

    Waahhh JAM nya Keren Abis ……Sukses Terus Boss

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: